Skip to content

Njoftim për konsumatorët Shkodër dhe Lezhë

Njoftim për konsumatorët Shkodër dhe Lezhë

r stakim të detyruar në kushte avarie,  të Linjës 110kV L110 – 8/6 Bushat 2 – Lezhë, në datën 09/05/2023 nga ora 01:00 deri në orën 05:00

 

  • OST sh.a. njofton se në datat 09 Maj nga ora 01:00 deri në orën 01:05 dhe 05:00 deri ne 05:05 do të stakohet linja 110kV L110 – 7 Laç 2 – Lezhë e domosdoshme për hapjen dhe mbylljen e Thikës 110kV, të Linjës L110 – 8/6 Bushat 2 – Lezhë. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike dy herë nga 5 minuta zonat në rrethin Lezhë:

 

Qytet Lezhë, Bashkia, lagjja Gurra, Spitali, Policia, Fabrika Eurofish, Zejmen, Tresh, Manati, Markatomaj, Pllanë, Berzanë, Berzanë Kodër Mulliri, SMT, lagjja Ish Bonifikimi, Ishull Lezhë, Barbullojë, Hidrovori Balldre, Shëngjin, Rana e Hedhme, Kenallë, Lagjet Skënderbeg, Frutore, Kune, Kodërmarlekaj, Sheher, Lagjja Shaljan, Rrëzë Mali, Hidrovori Grykëzezë, Malësi, Grykë Manati, Vain, Merqi, Rraboshtë, Piraj, Kallmet, Blinisht, Fishtë, Troshan, Krajn, Gjadër, Balldre, Torovicë, Grash, Mabe, Dajç, Dragushë, Fabrika e Peshkut, Ujësjellësi Barbullojë, Gocaj, Hidrovori Ishull, Fabrika Tulla.

 

  • OST sh.a. njofton se në datat 09 Maj nga ora 01:00 deri në orën 05:00 do të stakohet linja 110kV L110 – 8/6 Bushat 2. Si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike gjaë kësaj kohe Nënstacioni Bushat1 dhe disa zona në rrethin Shkodër:

 

Ish komuna Bushat, fshatrat: Ashtë, Kosmaç, Melgushë, Ranxa, Mali Jushit.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !