Skip to content

Njoftim për konsumatorët Shkodër

Njoftim për konsumatorët Shkodër

r remont të planifikuar sipas planit grafik, të Linjës 110kV L110-19 Hec Vau i Dejës – Shkodra 1, në datën 26/05/2023 nga ora 08:00’ deri në orën 16:00’

OST sh.a. njofton se në datat 26/05/2023 nga ora 08:00’ deri ne orën 16:00’ do të stakohet Linja 110kV L110-19 Hec Vau i Dejës – Shkodra. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike Nënstacionet Vau i Dejës, Rrencë si dhe zonat ne  rrethin Shkodër:

Fshatrat: Mjedë, Shelqet, Pistull, Paçram, Stajkë, Bashkia Laç i Vaut Dejës, Dush, Gomsiqe, Hajmel, Nënshat, Vig-Mnelë, Kaç, Naraç; Fshatrat: Rrencë, Guri i Zi, Juban, Rragam, Sheldi, Vukatanë, Kuç, Bardhej.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !