Skip to content

Njoftim për konsumatorët Fier

Njoftim për konsumatorët Fier

 Për stakim të Fidrit 6kV Ferma të Nënstacionit Fieri 2, si masë sigurie për punime për shtrim përcjellësi ASCR në shtyllat Nr : 33 deri në 35 të Linjës 220kV Karavasta – Fier në datat 12– 13/09/2023.

 

  1. OST sh.a. njofton se në datat 12-13/09/2023 nga ora 09:00’ deri në orën 17:00’ do të stakohet dhe tokëzohet Fidri 6kV Ferma të Nënstacionit Fieri 2. Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike gjatë kësaj kohe disa zona në rrethin Fier:

Ish Komunat Qendër, Afrim i Ri, Fermë.

 

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !