Skip to content

Njoftim për konsumatorët Shkodër

Njoftim për konsumatorët Shkodër

 

Për remont të planifikuar sipas planit grafik, të AT – 90MVA 220/110/35kV, dhe të TR të Fuqisë, 110/20kV 20MVA në Nënstacionin Koplik 220kV (Bogiq),  në datën 15/09/2023.

 

 

OST sh.a. njofton se në  datat 15/09/2023 nga ora 08:00’ deri në orën 16:00’ do të stakohet dhe tokëzohet AT – 90MVA dhe TR i Fuqisë, 110/20kV 20MVA në Nënstacionin Koplik 220kV (Bogiq). Si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike gjatë kësaj kohe Nënstacionet Shkodra 3, Vrakë, Dobraç, Koplik 35/6kV, Bajzë, Vukpalaj, Koplik 20kV, kabinat 35/0,4kV Petershan, Visi, Hot, Arseni, Beata, Paulin Doda si dhe disa zona në rrethin Shkodër:

 

Lagjet Kiras; Fshatrat Lopcej, Dobrac, Ndërmarrja e Pularisë “Elvis”, Shtoi i Ri, Shtoi i Vjetër, Boriç, Bashkia Koplik; Qyteti Koplik, Policia, Bankat, Institucione Shtetërore, Nënprefektura, Shkrel; Fshatrat Goraj, Katun Kastrati, Gradiskije, Ktosh Demiraj, Grudë – Fushë, Gruemirë- Çesme, Burgu i Reçit, Kaldrun, Stërbeq, Jubicë Flakë, Grill, Omaraj, Gruemirë, Linaj, Vorfë, Kullaj, Rrash, Hot, Kelmend, Stacioni i Trenit, Dogana Hani i Hotit; Fshatrat: Vukpalaj, Rrapsh, Tamarë, Selcë, Vermosh, Vukel.

 

 

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !