Skip to content

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Ju njoftojmë se në datën 23/ 02/ 2024 nga ora 09:00 deri në orën 15:00 do të stakohen dhe tokëzohen Zbarrat 110 kV Seksioni i I-rë  në Nënstacionin Metalurgji 2. Gjatë kësaj periudhe kohore do të mbeten pa energji elektrike Nënstacioni Metalurgji 2 si edhe disa zona në rrethin Elbasan :

Koksi, Dolomiti Gëlqeror, Furnalta, Enira Metal, Stacioni i Pompave Fshat, Process Glass, NMT, Uzina Mekanike 2, Ujori sh.p.k, Sommet, Europa, Telezimi, Alfred Allkusha, ITALB Pelli, Bexhet Kapllani 1.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !