Skip to content

Njoftim për konsumatorët Fier

Njoftim për konsumatorët Fier

 

Ju njoftojmë se në datat 26 – 28/ 02/ 2024 nga ora 08:00 deri në orën 17:00 do të stakohet dhe tokëzohet Linja 35 kV Hoxhara 1 – Tap. Gjatë kësaj periudhe kohore do të mbetet pa energji elektrike Gazësjellësi TAP.

 

Gjithashtu ju njoftojmë se në datat 26 – 28/ 02/ 2024 nga ora 08:00 deri në orën 17:00 do të stakohet dhe tokëzohet Linja 10 kV e Fidrit Fshat (Seman H2) të Nënstacionit Hoxhara 1. Në të njëjtën periudhë kohore do të mbeten pa energji elektrike Fidri H2 Seman Fshat dhe disa zona në rrethin Fier :

Seman (pjesërisht), Topoj, Dërmenas.

 

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !