Skip to content

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Njoftim për konsumatorët Tiranë

 

Ju njoftojmë se në datën 27/ 02/ 2024 nga ora 09:00 deri në orën 15:00 do të stakohet dhe tokëzohet  Linja 35 kV dhe Linja 30 – 83 Tirana 1 (220kV) – Uzina Dinamo. Gjatë kësaj periudhe kohore do të mbeten pa energji elektrike Nënstacioni Uzina Dinamo dhe disa zona në rrethin Tiranë :

Ish Uzina Dinamo, Rruga “Jordan Misja” (ish perimet), Zona pranë Shinave të Trenit, Zona mbrapa Spitalit Ushtarak, Zona e Parkut të Autobusave në Don Bosko, Zona tek 2000 Apartamentet, Rruga “Vangjel Noti”, Zona pranë Josif Pashko, Private Cosmoplastik TR0085, Bathore, Paskuqan, Rruga “Siri Kodra”, Zona pranë Nënstacionit 220/110/20  kV, Kodër Kamëz, Institut, Edil Center, Babrru (pjesërisht), Zona e Kodrës së Kuqe.

 

Ju falenderojmë për mirëkuptimin !