Skip to content

Nënshkruhet Marrëveshja e Financimit për Digjitalizimin e Sistemit të Transmetimit të Energjisë.

  Në datë 11 tetor 2021, në zyrat e Operatorit të Sistemit të Transmetimit u nënshkrua marrëveshja midis OST dhe Republikës Federale Gjermane për financimin e projektit “Digjitalizimi i Sistemit
continue reading