Skip to content

Teknologjia fotovoltaike, MIE diskuton masat për përshtatjen optimale me rrjetin

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka zhvilluar një tryezë teknike me institucionet e fushës së energjisë për të diskutuar problematikën që lidhet me teknologjinë e fotovoltaikëve për vetëkonsum. Në këtë
continue reading

Grupet e OST në Rajonin Verilindor, pavarësisht kushteve të vështira, duke punuar për eleminimin e avarive të shkaktuara nga moti i keq.

  Moti shumë i keq në Rajonin Verilindor ka shkaktuar stakime tranzitore në linjat e Transmetimit. Specialistët e OST të gjithë në terren pavarësisht kushteve të vështira, erës së fortë,
continue reading

Nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit për zhvillimin e tregut të energjisë elektrike midis OST, ESO, MEPSO

Nënshkruhet-Memorandumi-i-Mirëkuptimit-për-zhvillimin-e-tregut-të-energjisë-elektrike-midis-OST-ESO-MEPSO-1
continue reading

Deklaratë për shtyp mbi sasinë e eksplozivit të vendosur ditën e sotme, datë 18 Mars, në shtyllën nr. 65 të linjës dyfishe 400 kV, në afërsi të Fushë-Krujës.

OST njofton lidhur me sasinë e eksplozivit të vendosur ditën e sotme,  në shtyllen nr 65, të linjes dyfishe 400 kV  Tirana 2 – Prizren dhe Tirana 2 – Podgorice, 
continue reading

Vizitë në Nënstacionin Tirana 2 me studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës

Vizitë në Nënstacionin Tirana 2 me studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës
continue reading

Request for Expression of Interest Albania.

Final_-REoI-TA-Metering-Strategy-rev
continue reading