Skip to content

Njoftim Tenderi për Blerjen e Energjisë Elektrike për Humbjet në Rrjetin e Transmetimit për periudhën 08- 31 Janar 2020.

Në datë 31/12/2019, do të zhvillohet procedura për blerjen e energjisë elektrike për mbulimin e humbjeve në rrjetin e transmetimit për periudhën 08- 31 Janar 2020 profili Band , konform
continue reading

Njoftim Tenderi për Blerjen e Energjisë Elektrike për Humbjet në Rrjetin e Transmetimit për periudhën 08- 31 Janar 2020.

Në datë 31/12/2019, do të zhvillohet procedura për blerjen e energjisë elektrike për mbulimin e humbjeve në rrjetin e transmetimit për periudhën 08- 31 Janar 2020 profili Peak (Flat), konform
continue reading

Z. Drenova në takim me homologun e tij në Kosovë, Z. Shala

Administratori i OST, Z.Skerdi Drenova dhe ekipi drejtues i OST sh.a pritën në takim Kryeshefin Ekzekutiv të Operatorit të Sistemit të Transmetimit Kosovë (KOSTT) Z.Ilir M. Shala dhe ekipin e
continue reading

Ftesë për Ofertë-Projekti “Rimëkëmbja e Energjisë” Komponenti 3

Në vijim të procedurave të Tenderit të Hapur Ndërkombëtar të paketës së prokurimit Nr.: PRP-S&I-ICB-10 me objekt “Projektimi, Furnizimi dhe Instalimi i Zgjerimit të SCADA/EMS ekzistuese në OST sh.a. për
continue reading

Inaugurohet përfundimi i projektit të zgjerimit të N/Stacionit të Hec Koman

Ka përfunduar projekti tejet i rëndësishëm për sistemin elektro-energjetik shqiptar, zgjerimi i Nënstacionit të Hec Koman, projekt i realizuar në bashkëpunim me Qeverinë Federale Gjermane nëpërmjet bankës KfW, i cili
continue reading