Skip to content

Njoftim për konsumatorët Kurbin & Lezhë

Për zëvendësimin e përcjellësit të dëmtuar të linjës 110kV Laç1 – Ulëz,  me stakim masë sigurie të linjës 110kV Lac 1 – Fushë Kuqe,  linjat 6kV Fidrave Fshat Lac, Ujësjellës,
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për remont të planifikuar të zbarrave 110kV të seksionit të II-të në nënstacionin Tirana 1 220kV, në datën 30 Mars 2022 nga ora 01:00 deri në orën 05:00 OST sh.a.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Durrës – Shijak

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Rrazhbull – Sallmone (Sukth),  të linjës 110kV Rrazhbull – Spitalle (Porto Romano), në datat 30 – 31 Mars 2022 nga ora 08:00 deri
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

 Për stakim për masë sigurie të linjës 6kV të fidrit F2 të nënstacionit Fibër, për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Fibër – Rrapun, në datat 29/03 – 01/04 2022
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Për stakim për masë sigurie të linjës 10kV të fidrit F4 të nënstacionit Librazhd, për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Fibër – Rrapun, në datat 29-31 Mars 2022 nga
continue reading

Compliance Officer

By decision of the Energy Regulatory Entity no.43, dated 15.03.2017 “On the final approval of the certification of the Electricity Transmission System Operator OST sh.a. in accordance with Article 54,
continue reading

Documents related to the Grid code Network code on requirements for grid connection of high voltage direct current system and direct current-connected power park modules HDVC adopted consolidated Regulation of
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan & Kuçovë

Për stakim të linjave intersektuese 6kV, të Fidrit F11, Fidrit F13, dhe 10kV të Fidrit F7, në nënstacionin Kucovë, masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Kuçovë –
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim për masë sigurie të linjave 6kV  të fiderave F2, F9, F12 të nënstacionit Fiber, për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Fiber – Rrapun, në datën 25 Mars 2022
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tropojë & Pukë

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Hec Fierzë – Gropaj – Bajram Curri, në datën 25 Mars 2022 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 OST sh.a. njofton se
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim për masë sigurie të linjave 6kV  të fiderave F2, F9, F12 të nënstacionit Fiber,  për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Fiber – Rapun, në datat 23 –
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kuçovë

Për stakim të linjave intersektuese 6kV, të Fidrit F5, Fidrit F6,  në nënstacionin Kuçovë,  masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Kuçovë – Kajan, në datën 18 Mars
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim për masë sigurie të Linjave 6kV të fiderave F2, F9, F12 të N/stacionit Fiber, për punimet e Rikonstruksionit të Linjës 110kV Fiber – Rrapun në datën 17 Mars
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim për masë sigurie të Linjave 6kV të fiderave F2, F4, F9, F12 të N/stacionit Fiber, për punimet e Rikonstruksionit të Linjës 110kV Fiber – Rrapun në datat 09
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Për stakim për masë sigurie të Linjës 10kV të fiderit F4 të N/stacionit Librazhd, për punimet e Rikonstruksionit të Linjës 110kV Fiber – Rrapun, në datat 09 – 11 dhe
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për remont të planifikuar të Zbarrave 110kV Sek. I-re në nënstacionin Metalurgji 2, e Traktit Seksionues 110kV në nënstacionin Metalurgji 2, në datën 11 Mars 2022 nga ora 09:00 deri
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim për masë sigurie të Linjave 6kV të fiderave F2, F4, F9, F12 të Nënstacionit Fiber,  për punimet e Rikonstruksionit të Linjës 110kV Fiber – Rrapun, në datat 03
continue reading