Skip to content

Njoftim për konsumatorët Burrel

  Për remont të planifikuar të linjës 110kV Ulëz-Shutri-Kurbnesh, në datën 17 Gusht nga ora 08:00 deri në orën 16:00 OST sh.a. njofton se në datën 17 Gusht nga ora
continue reading

Rregullat e ALPEX

Njoftim ALPEX 090822 Shqip Perkufizimet e ALPEX Rregullat e ALPEX-Termat e Pergjitshme Njoftim ALPEX 090822 Eng ALPEX Rules ALPEX-Rules-Glossary
continue reading

Njoftim për konsumatorët Peshkopi & Kukës

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Vojnik – Hec Gjoricë, të Linjës 110kV Peshkopi – Vojnik, dhe për zëvendësim të Thikave 110kV të tyre, në datën 10 Gusht nga
continue reading

Njoftim për konsumatorët Bulqizë e Burrel

Mbi stakimin e Çelësit 110kV në N/stacionin Bulqizë, të Linjës 110kV L110-25 Bulqizë – Hec Tërnovë, në datën 08/08/2022 nga ora 06:00’ deri në orën 06:05’, në datën 09/08/2022 nga
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Për stakim për masë sigurie të linjës 10kV të fiderit F1, F6 të nënstacionit Librazhd, për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Librazhd – Rrapun, në datat 8 dhe 9
continue reading

Njoftim për konsumatorët Peshkopi & Kukës

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Peshkopi – Vojnik,  dhe për stakim të domosdoshëm për Thikën 110kV në nënstacionin Peshkopi, në datën 5 Gusht nga ora 06:00 deri në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Burrel & Kurbin

Mbi stakimin  e  Linjës 6kV te Fidrit Ulëz në N/stacionin Ulëz, si masë sigurie për punimet e Linjës 110kV L110-20/1 Burrel – Ulëz, në datat 04 – 05/08/2022 nga ora 08:00’ deri në orën 16:30’ OST sh.a njofton mbi stakimin e Linjës 6kV te Fidrit Shkopetne N/stacionin Ulëz, si
continue reading

Njoftim për konsumatorët Mirditë

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Rubik – Reps, në datën 4 Gusht në intervalet kohore 08:00 – 08:05 dhe 16:00 – 16:05 OST sh.a. njofton se në datën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Burrel & Kurbin

Për stakimin e linjës 6kV të fidrit Baz të nënstacionit Ulëz, dhe linjave 10kV të fidrave F5, F7 të nënstacionit Komsi, për masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të Linjës
continue reading