Skip to content

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim të linjës intersektuese 10kV, të Fidrit F7 në nënstacionin Kajan, si masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Kuçovë – Kajan, në datën 29 Korrik 2022
continue reading

Njoftim për konsumatorët Mat

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Burrel – Hec Cerrunjë,  në datën 25 Korrik 2022 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 OST sh.a. njofton se në datën 25
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

 Për stakim për masë sigurie të linjës 10kV  të fiderit F1, F4, F5, F6 të nënstacionit Librazhd,  për punimet e rikonstruksionit të Linjës 110kV Librazhd – Rrapun, në datën 21
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kolonjë

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Korçë – Ersekë – Hec Langaricë, në datën 19 Korrik 2022 nga ora 10:00 deri në orën 13:00 OST sh.a. njofton se në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për remont të planifikuar të Traktit 35kV në nënstacionin Elbasan 220kV,  të linjës Elbasan 220kV – Metalurgji 4, në datën 20 Korrik 2022 nga ora 09:00 deri në orën 13:00
continue reading

Njoftim për konsumatorët Mat

Për stakimin e  Linjës 110kV, Komsi Burrel – Hec Cërrunjë (Klos), në datën 18/07/2022 nga ora 05:30’ deri në orën 06:00’  dhe në datën 25/07/2022 nga ora 05:30’ deri në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Krujë & Kurbin

Për stakim të domosdoshëm për heqjen e kabllove të internetit që cënojnë sigurinë, të Linjës 110kV Tirana 220kV – Uzina e Traktorave, të Linjës 110kV Tirana 1 220kV – Fushë
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Për stakim për masë sigurie të linjës 10kV të fiderit F4, F5, të nënstacionit Librazhd, për punimet e rikonstruksionit të Linjës 110kV Librazhd – Rrapun, në datat 13 & 15
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tropojë

Për stakimin e linjës 10kV te fidrit Arst-Miliska në nënstacionin Gropaj dhe linjës 10 kV të fidrit Qafë Mali në nënstacionin Fushë Arrëz për remont të planifikuar të linjës 110kV
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kurbin

Për stakimin e Linjës 6kV të Fidrit Baz të Nënstacionit Ulëz, për masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të Linjës 110kV Burrel – Ulëz, OST sh.a. njofton se në datat
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan, Skrapar, Berat, Kuçovë & Fier

Për stakimin për rikonstruksion të Zbarrave 110kV të nënstacionit Kuçovë,  dhe  Linjave 110kV të tij, në datën 08 Korrik 2022 nga ora 00:00 deri në orën 07:30 OST sh.a. njofton
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për masë sigurie për rikonstruksionin e Linjës 110kV L110 – 5/1 Cërrik – Kajan OST sh.a. njofton se në datat 06-08 Korrik 2022, 11-12 Korrik 2022 nga ora 06:00 deri
continue reading