Skip to content

Njoftim për konsumatorët Elbasan

 Për  remont të planifikuar të Zbarrave 35kV të Seksioneve radhazi dhe Çelësave 35kV të Seksionimit në Nënstacionin Elbasan 220kV,në datën 27-30.06.2023 nga ora 09:00 deri në orën 16:00 OST sh.a.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Dibër

Për stakim si masë sigurie të degëzimeve të Linjave 10kV të Fidrave Guri i Kuq, Dohoshisht të Nënstacionit Peshkopi, dhe Linjës 35kV të Hec-eve Selishtë e Kacni, në Linjën 220kV
continue reading

Njoftim për konsumatorët Bulqizë

 Për stakimin e Linjave 110kV L110-20/2b  Hec Cerrunjë – Bulqizë, L110 – 25/a Hec Gjoricë – Bulqizë, për ndërtimin e linjës së re me dy qarqe 110kV Burrel – Bulqizë,
continue reading

Njoftim për konsumatorët Dibër

Për stakim si masë sigurie të Linjës 10kV, të Fidrit Guri i Kuq dhe Fidrit Dohoshisht të Nënstacionit Peshkopi, për punimet për shtrimin e përcjellësit, në Linjën 220kV Shumat –
continue reading

Njoftim për konsumatorët Durrës, Shijak

 Për remont të planifikuar sipas planit grafik, të Linjës 110kV Rrashbull – Sallmonë (Sukth), të Linjës 110kV Rrashbull – Spitallë (Porto Romano 2),në datat 14 – 15/06/2023 nga ora 09:00’
continue reading

Rikonstruksioni i linjes 110 kV Librazhd-Prrenjas

Investim i OST në vlerën 3,330,350 Euro. Aktualisht projekti është në proces dhe konsiston në ndërtimin e linjës 110 kV  me një qark Librazhd-Prrenjas. Ky projekt do të ketë impakt
continue reading

Furnizim dhe Vendosje Shunt Reaktor 400 kV

Projekt i përfunduar në muajin Shtator të vitit 2022. Vlera e investimit është 5,301,016 Euro. Ky projekt bëri të mundur vendosjen e Shunt Reaktorit në nënstacionin Tirana 2. Qëllimi i
continue reading

Ndërtimi i linjës me dy qarqe 110 kV Fibër-Librazhd dhe traktet e linjave përkatëse në Nënstacionin Fibër e Librazhd

Investim i OST në vlerën 3,805,993 Euro. Projekti ka përfunduar në muajin shtator të vitit 2022 dhe konsiston në ndërtimin e linjës së re 110 kV me dy qarqe Fibër-Librazhd
continue reading

Ndërtimi i linjës së re 110 kV, me një qark Cërrik – Kajan – Kuçovë – Jagodinë dhe rehabilitimi i trakteve dalëse të linjave 110 kV të N/Stacioneve Cërrik dhe Kuçovë

Projekti ka përfunduar në muajin Dhjetor të vitit 2022. Investim I OST në vlerën 6,220,900 Euro në të cilin përfshihen ndërtimi i trakteve të reja 110 kV në Nënstacionet e
continue reading

Ndërtim i Nënstacionit 220/110/35 kV, Shumat dhe i traktit 220 kV, në Nënstacionin 220/110/10 kV, Komsi

Investim i OST në vlerën 7,083,993 Euro i cili ka përfunduar në muajin Prill të vitit 2022 Ky projekt bëri të mundur ndërtimin e trakteve të reja 110 kV dhe
continue reading

Njoftim për konsumatorët Dibër

Për stakim si masë sigurie të Linjës 10kV, të Fidrit Guri i Kuq të Nënstacionit Peshkopi, për punimet e shtrimit të përcjellësit, në Linjën 220kV Shumat – Burrel, në datat
continue reading

Njoftim për konsumatorët Dibër

Njoftim për konsumatorët Dibër  Për stakim si masë sigurie të Linjës 10kV, të Fidrit Guri i Kuq të Nënstacionit Peshkopi, për punimet për shtrimin e përcjellësit, në Linjën 220kV Shumat
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Në kuadër të punimeve të rikonstruksionit të Linjës 110kV L110-16/3a  Librazhd – Hec Egnatia dhe Linjës 110kV L110-16/3b Përrenjas – Hec Egnatia në datën 02/06/2023 nga ora 08:00 deri në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për punime të planifikuara për shtrim të fibrës optike, të Linjës 110kV L110-22/2 Tirana 220kV – Uzina e Traktorit  në datën 02/06/2023 nga ora 09:00’ deri në orën 14:00’. OST
continue reading