Skip to content

Njoftim për konsumatorët Shkodër

Për stakim të domosdoshëm të Çelësit 10kV të Fidrit K1 Ashta të nënstacionit Hec Vau i Dejës, për të realizuar testimin e Rële-së së mbrojtjes,nnë datën 31 Maj 2022 nga
continue reading

Energjia Balancuese

continue reading

Arkiva

Balancimi Lexo më shumë Rregulla dhe Kontrata Lexo më shumë Shërbimet Ndihmëse Lexo më shumë
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Mbi stakimin e Linjës Elbasan 220kV – Metalurgji 3 – Fibër, në datën 30/05/2022 nga ora 04:30’ deri në orën 05:00’. OST sh.a  njofton mbi stakimin e Linjës Elbasan 220kV – Metalurgji
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Për stakimin e Linjës 10kV, të Fidrit F4 Polis të N/stacionit Librazhd, si masë sigurie për shkak intersektimi, të realizimit të punimeve të Rikonstruksionit të Linjës 110kV Fibër – Hec Rrapun (3, 4), në datën 25/05/2022 nga ora 08:00’ deri në orën 16:00’. OST sh.a. njofton mbi
continue reading

Te Dhena Historike

Load 2021 Load 2020 Load 2019 Load 2018 Load 2017 Load 2016 Load 2015
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Mbi stakimin e Linjës 10kV, të Fidrit F4 Polis të N/stacionit Librazhd, si masë sigurie për shkak intersektimi, të realizimit të punimeve të Rikonstruksionit të Linjës 110kV Fibër – Hec Rrapun (3, 4), në datat 23 – 24/05/2022 nga ora 08:00’ deri në orën 16:00’.   OST
continue reading

Njoftim për konsumatorët Lushnje

Për stakimin e Transformatorit të Fuqisë 15MVA, 110/35/6kV, në nënstacionin Plasmas, për montimin e Transformatorit të kombinuar në Traktin e ri 110kV të Transformatorit të Fuqisë të ri 110/20kV 25MVA,
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim të linjës intersektuese 10kV, të Fidrit F7 në nënstacionin Kajan, si masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Kuçovë – Kajan, në datat 19 – 21
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Për stakim për masë sigurie të linjës 10kV të fiderit F4 të Nënstacionit Librazhd, për punimet e Rikonstruksionit të linjës 110kV Fibër – Rrapun, në datat 18 – 20 Maj
continue reading

Njoftim për konsumatorët Shkodër

  Për remont të planifikuar të linjës 110kV HEC Vau i Dejës – Shkodra 1, në datën 20 Maj 2022 nga ora 08:00 deri në orën 16:00   OST sh.a.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kurbin

  Për remont të planifikuar të linjës 220kV Fang – Titan, në datat 19 – 20 Maj 2022 nga ora 08:00 deri në orën 16:00   OST sh.a. njofton se
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

  Për stakimin e domosdoshëm të linjës 110kV Cërrik – Belsh, në datën 19 Maj 2022 nga ora 09:00 deri në orën 15:00   OST sh.a. njofton se në datën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim të linjave intersektuese 10kV, të Fidrave F6, F7 në nënstacionin Kajan, për punimet në linjën 110kV Kuçovë – Kajan, në datat 16 – 18 Maj 2022 nga ora
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim 72 orë të Linjës 110kV Kajan – Cërrik,  për punimet në linjën 110kV Kuçovë – Kajan, në datat 16 – 18 Maj 2022 nga ora 08:00 deri në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Shkodër- Lezhë

Lidhur mbi stakimin e Linjës 110kV L110 Bushat 2 – Lezhë,  si dhe stakim e  Zbarrave 110kV në N/stacionin Lezhë, në datën 13/05/2022 nga ora 05:00’ deri në orën 06:00’.
continue reading

Njoftim për konsumatorët Krujë

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Fushë Krujë – Krujë, në datën 13 Maj 2022 nga ora 09:00 deri në orën 15:00 OST sh.a. njofton se në datën 13
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Cërrik – Belsh, në datën 13 Maj 2022 nga ora 09:00 deri në orën 16:00 OST sh.a. njofton se në datën 13 Maj
continue reading

Njoftim për konsumatorët Ibë-Farkë

Lidhur mbi stakimin e  Linjës 110kV Ibë – Farkë, në datat 12 – 13/05/2022 nga ora 09:00’ deri në orën 15:00’. OST sh.a. njofton mbi stakimin e  Linjës 110kV Ibë
continue reading

Nis puna për zbatimin e Lot 1 të projektit strategjik “Ndërtimi i linjës së transmetimit me dy qarqe 220kV Tiranë-Rrashbull dhe Unaza 110 kV e Tiranës”.

Nis puna për zbatimin e Lot 1 të projektit strategjik dhe me impakt tepër të rëndësishëm për zonën e Tiranës dhe Durrësit “Ndërtimi i linjës së transmetimit me dy qarqe
continue reading