Skip to content

Njoftim për konsumatorët Lezhë

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Laç 2 – Lezhë, në datat 01 dhe 04 Tetor nga ora 05:00 deri në orën 05:05 OST sh.a. njofton se në datat
continue reading

Njoftim për konsumatorët Durrës – Shijak

Për  stakimin e linjave 110kV Rrazhbull – Porto Romano (Spitalle) dhe  Rrazhbull – Sallmone (Sukth) për energjizim i traktit Razhbull-Porto Romano dhe dalje jashtë pune i traktit Razhbull-Sukth, në datën
continue reading

Kritere te tjera per regjistrimin e PPB-ve

Kritere te tjera per regjistrimin e PPB-ve
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për  stakim për masë sigurie për montimin e kollonave të portaleve në nëntacionin Cërrik, të Linjës 110kV AES – Cërrik, dhe Traktit 110kV të TR1 të Fuqisë 15MVA 110/35/6kV në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim për masë sigurie të linjës 10kV të Fidrit Shalësi të nënstacionit Cërrik, për vazhdimin e punimeve të rikonstruksionit të linjës 110kV Cërrik – Kajan, në datat 29 -30
continue reading

Njoftim për konsumatorët Pogradec

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Pogradec – Guri i Kuq, në datën 27 – 28 Shtator nga ora 05:00 deri në orën 05:05 OST sh.a. njofton se në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim për masë sigurie të linjës 10kV  të Fidrit Shalësi të nënstacionit Cërrik,  për vazhdimin e punimeve të rikonstruksionit të linjës 110kV Cërrik – Kajan, në datën 23 Shtator
continue reading

Njoftim për konsumatorët Korçë

Për remont të planifikuar të linjës 110kV L110 Korçë – Pogradec,  me masë sigurie për pastrimin e trasesë,  stakimin e linjës 35kV Korçë – Maliq, në datën 22 Shtator nga
continue reading

Njoftim për konsumatorët Mirditë

Për stakim të domosdoshëm të linjës 110kV Rubik – Reps,  për riparimin e Fazës “ C “ në kampatën 24 – 25, në datën 21 Shtator nga ora 08:00 deri
continue reading

Njoftim për konsumatorët Pogradec

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Korçë – Pogradec, në datat 21 dhe 24 Shtator nga ora 05:00 deri në orën 05:05 OST sh.a. njofton se në datat 21
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kurbin & Lezhë

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Laç 1 – Fushë Kuqe, në datën 19 Shtator nga ora 09:00 deri në orën 16:00 OST sh.a. njofton se në datën 19
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tepelenë & Fier

Për stakimin në kushte avarie të linjës 110kV Ballsh-Memaliaj  dhe linjës 110kV  Ballsh-Drenovë, në datën 19 Shtator nga ora 09:00 deri në orën 17:00 OST sh.a. njofton se në datën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

“Për remont të planifikuar të Zbarrave 110kV të Seksionit të II-të dhe të III-të në nënstacionin Uzina – Traktora”  në datën 15 Shtator nga ora 01:00 deri në orën 05:00
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për remont të planifikuar të Zbarrave 110kV të Sek. të I-rë nënstacioni Kashar, të Zbarrave 110kV në nënstacionin Farkë,  të Linjës 110kV Farkë – Traktora, në datën 09 Shtator nga
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kuçovë, Elbasan, Fier, Berat & Skrapar

Për zëvendësimin e përcjellësave e zbritësave të Zbarrave 110kV Sek. II-te në nënstacionin Kuçovë, në datën 07 Shtator nga ora 00:00 deri në orën 08:00 OST sh.a. njofton se në
continue reading