Skip to content

Njoftim për konsumatorët Kuçovë

Për stakim të linjave intersektuese 10 dhe 6 kV, të Fidrave në nënstacionin   Kuçovë, si masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Kuçovë – Kajan,në datat 03-04 Maj
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Lidhur me stakimin e Zbarrave 110kV në nënstacionin Fibër,  për energjizimin e Traktit të ri 110kV në provë 72 orë, në datën  29 Prill 2022 nga ora 10:00 deri në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kuçovë & Elbasan

Për stakim të linjave intersektuese 10 dhe 6 kV, të Fidrave në nënstacionin Kuçovë, si masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV   Kucovë – Kajan,në datat 27 –
continue reading

EIC list of codes

In this session are published all types of active codes generated by our LIO office. Objects that need to be identified are: System operators, traders, producers, consumers, power exchangers, network
continue reading

Local Code Generation Office

The central code generation office, CIO (Central Issuing Office) and the local code generation office LIO (Local Issuing Office) are responsible for registering, generating and publishing EIC codes within the
continue reading

Information

Exchanging information in an electronic way in the European Energy Market, requires a very effective scheme of common standard identification. All the member of this market (Traders, Producers, Customers) have
continue reading

LIO

                                Information                  Local Code Generation Office  
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim të linjave intersektuese 10kV, të Fidrave F3, F7 në nënstacionin Kajan, si masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Kuçovë –Kajan, në datën 23 Prill 2022
continue reading

Njoftim për konsumatorët Vlorë

Për remontë të planifikuar në linjën 110kV Babicë – Vlora 2, në datën 21 Prill 2022 nga ora 09:00 deri në orën 15:00 OST sh.a. njofton se në datën 21
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tepelenë

Për remontë të planifikuar në linjën 110kV Ballsh – Memaliaj, në datën 22 Prill 2022 nga ora 08:00 deri në orën 16:00   OST sh.a. njofton se në datën 22
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim për masë sigurie të linjës 10kV të Fidrit F3 në  nënstacionin Kajan, si masë sigurie për Linjën 110kV Ku ovë – Kajan,  në datat 20-23 Prill 2022 nga ora
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Për remont të planifikuar të linjës 220kV Elbasan 220kV – Fier 220kV,  me masë sigurie linjën 10kV të Fidrit 2 të nënstacionit Matke, në datën 19 Prill 2022 nga ora
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim për masë sigurie të linjave 6kV të fiderave F2, F4, F9, F12 të nënstacionit Fiber, për punimet e Rikonstruksionit të linjës 110kV Fiber – Rapun, në datat 19
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kavajë

Për planifikimin e linjës 110kV Kavajë – Rrazhbull, në datën 19 Prill 2022 nga ora 08:30 deri në orën 13:30 OST sh.a. njofton se në datën 19 Prill 2022 nga
continue reading

Njoftim për konsumatorët Durrës – Shijak

  Për stakimin e Autotransformatorit në nënstacionin Rashbull 220kV, në datën 15 Prill 2022 nga ora 06:30 deri në orën 07:00   OST sh.a. njofton se në datën 15 Prill
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kuçovë & Elbasan

Për stakim të linjave intersektuese 6kV, të Fidrit F2, F13, dhe 10kV të Fidrit F7, në nënstacionin Kuçovë, masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Kuçovë – Kajan,
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim për masë sigurie të linjave 6kV të fidërave F2, F9, F12 të nënstacionit Fibër,  për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Fibër – Rrapun, në datat 13-14 Prill
continue reading

Njoftim për konsumatorët Gjirokastër

Për  remont të planifikuar të linjës 110kV Gjirokastra 1 – Gjirokastra 2, në datat 13-14 Prill 2022 nga ora 05:00 deri në orën 05:05 OST sh.a. njofton se në datat
continue reading

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Për stakim për masë sigurie të linjës 10kV të fiderit F4 të nënstacionit Librazhd, për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Fiber – Rrapun, në datat 08- 09 Prill 2022
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kuçovë – Berat

Për stakim të linjave intersektuese 6kV, të Fidrit F2, F4, F5, F3, F11, F13, dhe 10kV të Fidrit F7, në nënstacionin Kuçovë, masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të linjës
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kavajë

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Kavajë – Rrashbull, në datën 07 Prill 2022 nga ora 08:30 deri në orën 13:30 OST sh.a. njofton se në datën 07 Prill
continue reading

Monthly Data

2022 April 2022 March 2022 February 2022 January 2022
continue reading

Annual Data

2022
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan & Librazhd

Për stakim për masë sigurie të linjes 6kV të fiderit F2 të nëntacionit Fiber, të linjës 10kV të fiderit F4 të nënstacionit Librazhd,  për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Fibër
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kuçovë & Elbasan

Për stakim të linjave intersektuese 6kV, të Fidrit F2, Fidrit F13, dhe 10kV të Fidrit F7, në nënstacionin Kuçovë, masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Kuçovë –
continue reading