Skip to content

Njoftim për konsumatorët Peshkopi & Kukës

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Hec Gjoricë – Vojnik,  në datën 01 Nëntor nga ora 10:00 deri në orën 12:00   OST sh.a. njofton se në datën 01
continue reading

Njoftim për konsumatorët Durrës – Shijak

Për stakimin e linjave 110kV Rrashbull – Porto Romano (Spitalle)  dhe Rrashbull – Sallmone (Sukth), në datat 27  – 28 Tetor OST sh.a. njofton se në datën 27 Tetor nga
continue reading

Njoftim për konsumatorët Vlorë

Për stakim të domosdoshëm për zëvendësim të tranformatorit të rrymës faza “B” të traktit 110kV të seksionimit në nënstacionin Vlora 1,  midis seksionit II-të dhe III-të, në datën 27 Tetor
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim të linjës intersektuese 10kV, të Fidrit F7 në nëstacionin Kajan, si dhe të linjës 110kV Kuçovë – Kajan, si masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV
continue reading

Njoftim për konsumatorët Fier

Për remont të planifikuar të linjave 110kV Ballsh – Drenovë  dhe Selenicë – Drenovë, në datat 24 – 25 Tetor nga ora 08:00 deri në orën 16:00 OST sh.a. njofton
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kavajë

Për remont të planifikuar të linjës 110kV  Kavajë – Rrashbull,  dhe për testimin e thikave në nënstacionin Rashbull, në datën 24 Tetor nga ora 09:00 deri në orën 15:00 OST
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për vazhdimin e punimeve për zëvendësimin e përcjellësit, të linjës 110kV Farkë – Ibë, me masë sigurie stakimin e linjës 10kV të Fidrit F2 të nënstacionit Ibë, në datat 20
continue reading

Njoftim për konsumatorët Shkodër

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Bushat 2 – Lezhë, në datat 19 – 20 Tetor nga ora 08:00 deri në orën 16:00 OST sh.a. njofton se në datën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Shkodër

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Vau i Dejës – Shkodra 1, në datën 20 Tetor nga ora 08:00 deri në orën 16:00 OST sh.a. njofton se në datën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim të linjës intersektuese 10kV, të Fidrit F6 në nënstacionin Kajan,  si dhe të linjës 110kV Kuçovë – Kajan, si masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV
continue reading

Njoftim për konsumatorët Mat

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Burrel – Hec Cërrunjë, në datën 19 Tetor nga ora 10:00 deri në orën 12:00 OST sh.a. njofton se në datën 19 Tetor
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim të linjës intersektuese 10kV, të Fidrit F6 në nënstacionin Kajan,  si dhe të linjës 110kV Kuçovë – Kajan, si masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim të linjës intersektuese 10kV, të Fidrit F6 në nënstacionin Kajan,  si dhe të linjës 110kV Kuçovë – Kajan, si masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV
continue reading

Njoftim për konsumatorët Kavajë

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Kavajë – Rrashbull, dhe të Transformatorit të Fuqisë si dhe Zbarrave 20kV, në nënstacionin Golem, në datën 13 Tetor nga ora 09:00 deri
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për vazhdimin e punimeve për zëvendësimin e përcjellësit,  të linjës 110kV L110 Farkë – Ibë,  me masë sigurie stakimin e linjës 10kV të Fidrit F2 të nënstacionit Ibë, bnë datën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tropojë & Pukë

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Hec Fierzë – Gropaj – Bajram Curri, në datat 12 -13 Tetor nga ora 08:00 deri në orën 16:00   OST sh.a. njofton
continue reading

Njoftim për konsumatorët Mat

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Burrel – Hec Cerrunjë, në datën 13 Tetor nga ora 10:00 deri në orën 12:00 OST sh.a. njofton se në datën 13 Tetor
continue reading

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për stakim të linjës intersektuese 10kV, të Fidrit F6 në nënstacionin Kajan,  si dhe të linjës 110kV Kuçovë – Kajan, si masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV
continue reading

Njoftim për konsumatorët Durrës – Shijak

Për  stakimin e linjave 110kV Rrazhbull – Porto Romano (Spitalle) dhe Rrazhbull – Sallmone (Sukth) për energjizim i traktit Rashbull-Sukth dhe heqjen e Bypass midis dy linjave e kthimin në
continue reading

Për stakim të linjës intersektuese 10kV, të Fidrit F6 në nënstacionin Kajan, si masë sigurie për punimet e rikonstruksionit të linjës 110kV Cërrik – Kajan, në datat 07 -08 Tetor
continue reading

Masa për mbrojtjen e rrjetit nga sulmet kibernetike. Borxhet ndaj OST, në rritje

Skerdi Drenova, Administrator i Operatorit të Sistemit të Transmetimit, intervistë për revistën “Monitor”. Sulmet kibernetike të vazhdueshme, me të cilat është përballur vendi këto kohë, duket se kanë rritur vigjilencën
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tepelenë & Fier

Për heqjen e Bypass midis Linjave pas kthimit në gjendje normale të Çelësit 110kV në nënstacionin Ballsh, si dhe për remont të planifikuar të Linjës 110kV Ballsh – Memaliaj, në
continue reading

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për punimet për zëvendësimin e përcjellësit, të Linjës 110kV Farkë – Ibë, me masë sigurie stakimin e Linjës 10kV të Fidrit F2 të nënstacionit Ibë, në datat 07 dhe 10
continue reading

Njoftim për konsumatorët Durrës – Shijak

Për  stakimin e linjave 110kV Rrashbull – Porto Romano (Spitalle) dhe  Rrashbull – Sallmone (Sukth) për energjizim i traktit Rrashbull-Porto Romano dhe dalje jashtë pune i traktit Rrashbull-Sukth, në datën
continue reading